BedrijvenParticulierenSponsoringFoto'sContact
Klusbedrijf
René Verkerk

Even voorstellen......

Het klusbedrijf René Verkerk bestaat sinds begin 2007. Het klusbedrijf is uitgegroeid tot een leuke onderneming. René heeft jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Deze ervaringen kan hij goed gebruiken binnen zijn klusbedrijf.

Uitspraken klanten:
“Fantastisch hoe jij je klusbedrijf runt. Kwaliteit en zorg alsof het bij jezelf is. Zo moet het wel, maar de praktijk is vaak anders. Ga zo door!”

"René, bedankt voor de inspirerende wijze waarop je onze verbouwing hebt verzorgd. Mede door jouw tomeloze energie en goede ideeën is de klus op een perfecte manier geklaard."

"We zijn heel blij met het eindresultaat. Het ziet er strak uit, en het is een mooi geheel geworden. Jullie hebben puik werk afgeleverd! We zullen zeker reclame maken!"

Door zoveel mogelijk mee te denken met de klant, geeft René graag adviezen. Bovengenoemde citaten zeggen eigenlijk genoeg!

HomeBedrijvenParticulierenSponsoringFoto'sContact